רכיבים:
חבילת פסטה בווטה
300 גרם פילה סלמון
1 שן שום
3 כפות שמן זית
גמבה אדומה
0.5 קישוא
2 גבעולי בצל ירוק
בצל
שומשום שחור
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מטגנים שום ובצל במעט שמן זית עד שיזהיבו מעט.
חותכים את הירקות לקוביות גדולות ומוסיפים למחבת.
מטגנים במשך 3-4 דקות על האש.
מתבלים במלח, פלפל ושומשום שחור.
חותכים את פילה הסלמון לקוביות גדולות וצורבים אותו במחבת גריל משני צידיו.
מתבלים במעט מלח ופלפל.
מערבבים את הדג והירקות עם הפסטה בעדינות מירבית.
ניתן לקשט במעט בצל ירוק קצוץ.