fbpx

פסטה בנקניקיות ועשבי תיבול

חומרים350 גרם פסטה פטוצ'יני- ברילה8 נקניקיות פרוסות דק1 צינצנת רוטב נפולטנה1 בצל קצוץ 1 גזר קצוץשן שום כתושה1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים 1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה4 כפות שמן מלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהמבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן. מסננים ומניחים בצד. מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן עד לריכוך . מוסיפים למחבת רסק העגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
350 גרם פסטה פטוצ'יני- ברילה
8 נקניקיות פרוסות דק
1 צינצנת רוטב נפולטנה
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
שן שום כתושה
1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן. מסננים ומניחים בצד.
מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן עד לריכוך . מוסיפים למחבת רסק העגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר