פסטה בנקניקיות ועשבי תיבול

 

חומרים
350 גרם פסטה פטוצ'יני- ברילה
8 נקניקיות פרוסות דק
1 צינצנת רוטב נפולטנה
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
שן שום כתושה
1 כפית עלי קורנית טריים וקצוצים
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן. מסננים ומניחים בצד.
מטגנים את השום, הבצל, הגזר והנקניקיות במחבת עם שמן עד לריכוך . מוסיפים למחבת רסק העגבניות. מערבבים היטב ויוצקים על הפסטה .






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה