fbpx

פסטה ברוטב שמנת וירקות ירוקים

נוסיף למחבת עם הפסטה את ממרח הפסטו והשמנת. ניתן לפסטה להתבשל בתוך התערובת עד לציפוי אחיד
Beko – מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציע מתכון לפסטה טליאטלה ברוטב שמנת וירקות ירוקים. מה טוב יותר בחורף מאשר להתכרבל בשמיכה בבית וליהנות מצלחת פסטה חמה וטעימה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

400 גרם פסטה בצורת טליאטלה

150 גרם ממרח פסטו ירוק

3 כפות שמן זית

300 גרם תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

100 גרם שעועית ירוקה דקה

100 גרם אפונה טרייה

100 גרם בייבי ברוקולי

100 מ"ל שמנת לבישול

מלח ופלפל לפי הטעם

פרמזן לקישוט

בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה

נבשל את הפסטה במים רותחים מומלחים למשך 10 דקות

על אש קטנה נחמם שמן במחבת.

נוסיף את קוביות תפוחי האדמה ונבשל 2-3 דקות עד הזהבה.

נבדוק בעזרת מזלג שתפוחי האדמה רכים.

נוציא אותם מהמחבת ונניח אותם בצד.

לאחר סינון נניח את הפסטה במחבת בו בישלנו את תפוחי האדמה.

בסיר נפרד נרתיח מים ונוסיף את השעועית, האפונה והברוקולי למשך 3-5 דקות.

נסנן את המים.

נוסיף למחבת עם הפסטה את ממרח הפסטו והשמנת.

ניתן לפסטה להתבשל בתוך התערובת עד לציפוי אחיד.

נוסיף את תפוחי האדמה והירקות הירוקים.

נערבב הכול עד קבלת תערובת אחידה.

נתבל לפי הטעם.

נקשט במעט פרמזן ובזיליקום.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו