פסטה עם ברוקולי ותירס

חומרים ל 6-8 מנות1 שקית ברוקולי מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)חצי שקית גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט" (400 גרם)1 חבילת פסטה פנה או פוזילי3 כפות שמן זית4 גבעולי בצל ירוק חתוכים באורך 2 ס"מ2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לקוביות קטנטנות2 שיני שום כתושות100 גרם צנוברים קלוייםמלח, פלפל שחור טחון100 גרם גבינת פרמזן, פרוסה לפרוסות דקיקות בעזרת קולפןאופן ההכנה1. מכניסים את הברוקולי והתירס למים רותחים שהומלחו קלות, מביאים לרתיחה שנייה ומסננים.2. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים, מוסיפים שמן זית ומערבבים.3. מוסיפים לפסטה בצל ירוק, קוביות פלפל אדום, שום, צנוברים, מלח ופלפל ומערבבים.4. מוסיפים את הברוקולי (מומלץ לחתוך את התפרחות הגדולות) וגרעיני התירס ומערבבים בעדינות.5. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את פרוסות גבינת הפרמזן.

חומרים ל 6-8 מנות
1 שקית ברוקולי מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)
חצי שקית גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט" (400 גרם)
1 חבילת פסטה פנה או פוזילי
3 כפות שמן זית
4 גבעולי בצל ירוק חתוכים באורך 2 ס"מ
2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים לקוביות קטנטנות
2 שיני שום כתושות
100 גרם צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור טחון
100 גרם גבינת פרמזן, פרוסה לפרוסות דקיקות בעזרת קולפן

אופן ההכנה
1. מכניסים את הברוקולי והתירס למים רותחים שהומלחו קלות, מביאים לרתיחה שנייה ומסננים.

2. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

3. מוסיפים לפסטה בצל ירוק, קוביות פלפל אדום, שום, צנוברים, מלח ופלפל ומערבבים.

4. מוסיפים את הברוקולי (מומלץ לחתוך את התפרחות הגדולות) וגרעיני התירס ומערבבים בעדינות.

5. מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל את פרוסות גבינת הפרמזן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר