פסטה עם עשבי תבלין, עגבניות מיובשות וצנוברים

 

החומרים
500 גרם פסטה "פרפקטו אסם" פרפרים (FARAILE)
חצי כוס שמן זית משובח
4 שיני שום גדולות כתושות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות בזיליקום
1 כף עלי טימין טריים
1 כף נענע קצוצה (אם רוצים)
100 גרם צנוברים קלויים על מחבת ללא שמן
50-100 גרם עגבניות שרי מיובשות שרויות כמה דקות במים רותחים ומסוננות
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
להגשה גבינת פרמזן מגוררת (במידה ורוצים)

אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית ומסננים. בקערה גדולה יוצקים על הפסטה החמה את השמן, עשבי התבלין והעגבניות.

2. מערבבים, מתבלים ובוזקים מעל את הצנוברים.

3. מגישים מיד בלוויית גבינת פרמזן מגוררת






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה