פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי זיתים ומוצרלה

מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד. צילום אפיק גבאי
מתכון של מותג הפסטה האיטלקי ברילה לרגל לכבוד יום הפסטה העולמי אותו מציינים ב-25 באוקטובר בכל שנה. משלב פסטה עם עגבניות שרי צלויות, זיתי קלמטה וגבינת מוצרלה במנה צבעונית וטעימה

רכיבים

1 חבילה (500 גרם) פסטה כמו קונצילה ריגטה

סלסלת עגבניות שרי בשלושה צבעים

4 כפות שמן זית

3 שיני שום חצויות

מלח ופלפל גרוס

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים

עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו

1  חבילת גבינת מוצרלה פרסקה

מעט גבינת פרמזן מגוררת

 אופן ההכנה

במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות  ומאבדות נפח.

מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים.

בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה.

מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד.

מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה ואם רוצים גם פרמזן, ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר