פסטה קונקיליוני (צדפות) ממולאת בסלט טונה מועשר

חומרים ל- 20 יחידות – מוגש קר20 קונכיות פסטה (קונקיליוני) מבושלות בהתאם להוראות היצרן במים ומלחלסלט הטונה – למילוי3 קופסאות טונה מסוננת משמן 2 ביצים קשות 6 "קורנישונים" (מלפפון קטן בחומץ בסגנון צרפתי) חתוכים לקוביות קטנטנות80 גרם פלפל מתוק שלם " פפדיו" מסונן (כחצי צנצנת), חתוך קטן מאד1 כף חרדל דיז'ון3 כפות מיונז2 כפות מרווה קצוצה (ניתן להשתמש בשמיר / נענע / פטרוזיליה)3 שיני שום כתושות חצי בצל סגול קצוץ דקמלח ופלפל לפי הטעםמיץ מחצי לימוןהוראות הכנה לסלט טונה מועשרמערבבים את מרכיבי הסלט לתערובת אחידה ומתבלים לפי הטעםממלאים את קונכיות הפסטה המבושלות כשהן מצוננותמסדרים יפה (עם פתח הצדפות כלפי מטה) בצורת כוכב או עיגול על צלחת הגשה מכניסים מכוסה למקרר לחצי שעה עד שעה לצינון מלאלרוטב חומרים והכנה1 מיכל שמנת חמוצה4 כפות מיונזמעט ירק קצוץ (כמו זה שהשתמשנו בו לסלט)מערבבים הכול לתערובת אחידה מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעםהגשה5 דקות לפני ההגשה בוזקים את הרוטב.מקשטים במעט ירק טרי קצוץ ומניחים במרכז השולחן להגשה עצמית. אפשר להוסיף קערית עם רוטב ל"טבילת" הצדפות.

חומרים ל- 20 יחידות – מוגש קר
20 קונכיות פסטה (קונקיליוני) מבושלות בהתאם להוראות היצרן במים ומלח

לסלט הטונה – למילוי
3 קופסאות טונה מסוננת משמן
2 ביצים קשות
6 "קורנישונים" (מלפפון קטן בחומץ בסגנון צרפתי) חתוכים לקוביות קטנטנות
80 גרם פלפל מתוק שלם " פפדיו" מסונן (כחצי צנצנת), חתוך קטן מאד
1 כף חרדל דיז'ון
3 כפות מיונז
2 כפות מרווה קצוצה (ניתן להשתמש בשמיר / נענע / פטרוזיליה)
3 שיני שום כתושות
חצי בצל סגול קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה לסלט טונה מועשר
מערבבים את מרכיבי הסלט לתערובת אחידה ומתבלים לפי הטעם

ממלאים את קונכיות הפסטה המבושלות כשהן מצוננות

מסדרים יפה (עם פתח הצדפות כלפי מטה) בצורת כוכב או עיגול על צלחת הגשה

מכניסים מכוסה למקרר לחצי שעה עד שעה לצינון מלא

לרוטב חומרים והכנה
1 מיכל שמנת חמוצה
4 כפות מיונז
מעט ירק קצוץ (כמו זה שהשתמשנו בו לסלט)
מערבבים הכול לתערובת אחידה
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה
5 דקות לפני ההגשה בוזקים את הרוטב.

מקשטים במעט ירק טרי קצוץ ומניחים במרכז השולחן להגשה עצמית.

אפשר להוסיף קערית עם רוטב ל"טבילת" הצדפות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר