פסטה קונקיליוני (צדפות) ממולאת בסלט טונה מועשר

 

חומרים ל- 20 יחידות – מוגש קר
20 קונכיות פסטה (קונקיליוני) מבושלות בהתאם להוראות היצרן במים ומלח

לסלט הטונה – למילוי
3 קופסאות טונה מסוננת משמן
2 ביצים קשות
6 "קורנישונים" (מלפפון קטן בחומץ בסגנון צרפתי) חתוכים לקוביות קטנטנות
80 גרם פלפל מתוק שלם " פפדיו" מסונן (כחצי צנצנת), חתוך קטן מאד
1 כף חרדל דיז'ון
3 כפות מיונז
2 כפות מרווה קצוצה (ניתן להשתמש בשמיר / נענע / פטרוזיליה)
3 שיני שום כתושות
חצי בצל סגול קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה לסלט טונה מועשר
מערבבים את מרכיבי הסלט לתערובת אחידה ומתבלים לפי הטעם

ממלאים את קונכיות הפסטה המבושלות כשהן מצוננות

מסדרים יפה (עם פתח הצדפות כלפי מטה) בצורת כוכב או עיגול על צלחת הגשה

מכניסים מכוסה למקרר לחצי שעה עד שעה לצינון מלא

לרוטב חומרים והכנה
1 מיכל שמנת חמוצה
4 כפות מיונז
מעט ירק קצוץ (כמו זה שהשתמשנו בו לסלט)
מערבבים הכול לתערובת אחידה
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה
5 דקות לפני ההגשה בוזקים את הרוטב.

מקשטים במעט ירק טרי קצוץ ומניחים במרכז השולחן להגשה עצמית.

אפשר להוסיף קערית עם רוטב ל"טבילת" הצדפות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה