פסטה תאילנדית

 

חומרים
2 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
חצי כרוב לבן בינוני
2 גזרים חתוכים לרצועות
חבילת ספגטי מבושל
80 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
שתיים וחצי כפיות מלח
אחת וחצי כפית פלפל לבן
חצי כפית פלפל גרוס
2 כפיות קארי
מעט חלב קוקוס
חצי כפית צילי יבש חריף
60 מיליגרם רוטב צילי
60 מיליגרם רוטב טריאקי
שלוש וחצי כפית שום כתוש
ענף בזיליקום טרי
שמן זית משובח לטיגון

אופן ההכנה
במחבת מטגנים את השום בשמן זית, מכניסים את רצועות העוף, מלח פלפל לבן ומקפיצים למספר שניות על אש גבוהה עד לקבלת צבע זהוב.

מוסיפים את שאר הירקות ומטגנין מספר שניות.

מוסיפים קארי, צילי חריף, פלפל גרוס, רוטב טריאקי, רוטב צילי וחלב קוקוס.

מוסיפים ספגטי לרוטב עם כמה עלי בזיליקום טרי הופכים פעמיים ומגישים.

טיפ השף: על מנת למנוע את התייבשות הבשר לא לטגן יתר על המידה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה