פסטייה גבינות

לקראת חג השבועות מציעה רשת קפה גרג מתכון למנה של פסטייה גבינות המשלבת רכות וקריספיות עם רעננות טעמים של מגוון גבינות

להכניס את הרולים לתנור למשך כ-15 דקות עד שמשחימים. לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם. צילום אלעד גוטמן
להכניס את הרולים לתנור למשך כ-15 דקות עד שמשחימים. לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם. צילום אלעד גוטמן

מצרכים למילוי עבור 10 רולים

20 גרם שמן זית

60 גרם בצל קצוץ

50 גרם פטריות קצוצות

50 גרם גבינת צ'דר

50 גרם פטה 5%

100 גרם מוצרלה וצהובה

20 גרם חמוציות

20 גרם פטרוזיליה

1 כפית שטוחה קינמון

1 כפית שטוחה כמון

1 כף סילאן

לעטיפה

10 יחידות עלי סיגר

"דבק" עשוי מקמח ומים

צילום אלעד גוטמן
צילום אלעד גוטמן

אופן ההכנה

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית.

לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות.

לקרר היטב את המילוי.

לחמם תנור ל-220 מעלות.

לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה.

לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח-מים.

למרוח את הרולים בשמן זית.

לפזר עליהם מעט סומסום.

להכניס את הרולים לתנור למשך כ- 15 דקות עד שמשחימים.

לעיטור המנה מוצע לזלף טחינה או סילאן לפי הטעם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה