fbpx

פסטת מפלדינה קון ריקוטה

חומרים ל 4 אנשים1 חבילה חצי ק"ג פסטת מפלדינה של ברילהחצי ק"ג גבינת ריקוטה1 כוס עלי בזיליקום קצוצים גס2 כפות חמאה1 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת1 צנצנת רוטב פומודורו של ברילה מלח פלפל לטעם אופן ההכנהבכלי מערבבים את הריקוטה, הבזיליקום וחצי מכמות הפרמזן. במחבת רחבת שולים להמיס את החמאה, מוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות, להביא כמעט לרתיחה. מוסיפים את תערובת הגבינות והבזיליקום, ולערבב היטב לקבלת מרקם קליל וקרמי בצבע רוזה. לתבל במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב ומגישים עם יתרת הפרמז'ן מפוזר מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל 4 אנשים
1 חבילה חצי ק"ג פסטת מפלדינה של ברילה
חצי ק"ג גבינת ריקוטה
1 כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
2 כפות חמאה
1 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
1 צנצנת רוטב פומודורו של ברילה
מלח פלפל לטעם

אופן ההכנה
בכלי מערבבים את הריקוטה, הבזיליקום וחצי מכמות הפרמזן.

במחבת רחבת שולים להמיס את החמאה, מוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות, להביא כמעט לרתיחה.

מוסיפים את תערובת הגבינות והבזיליקום, ולערבב היטב לקבלת מרקם קליל וקרמי בצבע רוזה. לתבל במלח ופלפל,

מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב ומגישים עם יתרת הפרמז'ן מפוזר מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר