חומרים:
1/2 ק"ג צדפות מולים
250 גרם שרימפס קלופים
4 שיני שום קצוצות
3 שיני שום פרוסות
1/2 כוס יין אדום יבש
1/2 ק"ג עגבניות שרי טריות, חתוכות לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
3-4 פלפלוני צ'ילי, חתוכים דק,
1 חבילה פסטה פפרדלה
אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומטגנים בו את השום ועד להשחמה חלקית.
מוסיפים את העגבניות הטריות החתוכות, ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת פלפלוני הצ'ילי, ומבשלים על אש קטנה במשך כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את היין והצדפות, ומבשלים עד לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס.
משאירים על האש דקה נוספת, ושופכים על הפסטה שבושלה זה עתה.
www.giacommo.net