פפרדלה ראגו כפרי

 

חומרים ל- 6 מנות:
1.3 ק"ג שריר בקר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
3 כפות קמח
½ כוס שמן לטיגון
4 כפות שמן זית
½ בצל חתוך לקוביות קטנות
6 יחידות פטריות פורצ'יני מיובשות מושרות במים
כרישה (החלק הלבן פרוס)
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
גזר חתוך לקוביות קטנות
צרור תימין
6 שיני שום פרוסות
3' עלי דפנה
1 כוס יין בישול אדום
12 כוסות מים

אופן ההכנה:
חותכים את שריר הבקר לקוביות.
יש ללוש בקערה עם הקמח, המלח והפלפל – עד שהבשר מצופה.
מניחים על הגז מחבת עם מעט שמן וממתינים עד שהשמן יתחמם.
מוסיפים את קוביות הבשר, ומטגנים עד שהבשר יסגר מכל הכוונים.
מעבירים למסננת
בסיר נוסף מחממים את שמן הזית, ומוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, שורש הסלרי והשום לאידוי במשך של כ-3 דקות.
מוסיפים את הבשר, התימין, עלי הדפנה והיין, ומאדים במשך דקה נוספת.
מוסיפים את המים ומבשלים במשך כ-3 שעות.
מכסים את הסיר חלקית, ובאם יש צורך מוסיפים מעט מים.

פפרדלה:
מבשלים בהתאם להוראות ההכנה של היצרן.
שמים בצלחות הגשה ומניחים מעל את תבשיל הבשר

טיפ להגשה:
מומלץ לפזר פרמז'ן מעל למנה עם ההגשה, או להוסיף לשולחן בכלי נפרד.

רשת ספגטים, טל. 09.8857555 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה