fbpx

פרוסות כבד אווז בתיבול ריבת בצל

(אפשר להחליף את כבד האווז בכבד עוף)מצרכים:4 פרוסות חלה / באגט12-8 פרוסות כבד אווז / עוףמלח (לפי הטעם)2 כפות שמן זית1/3 צנצנת ריבת בצל אדוםההכנה:לקלות את פרוסות החלה בטוסטר ולהניחן על צלחת מרכזית.לטגן את פרוסות הכבד בשמן זית משני צידיהן עד שישחימו מעט.למרוח את ריבת הבצל האדום בשכבה עבה על כל טוסט.להניח את פרוסות הכבד על הטוסטים עם ריבת הבצל האדום ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

(אפשר להחליף את כבד האווז בכבד עוף)

מצרכים:
4 פרוסות חלה / באגט
12-8 פרוסות כבד אווז / עוף
מלח (לפי הטעם)
2 כפות שמן זית
1/3 צנצנת ריבת בצל אדום

ההכנה:
לקלות את פרוסות החלה בטוסטר ולהניחן על צלחת מרכזית.
לטגן את פרוסות הכבד בשמן זית משני צידיהן עד שישחימו מעט.
למרוח את ריבת הבצל האדום בשכבה עבה על כל טוסט.
להניח את פרוסות הכבד על הטוסטים עם ריבת הבצל האדום ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר