פריקה (חיטה ירוקה) חגיגית

מתכון של שף אסף גרניט - היועץ האסטרטגי של רשת נעמן למנה מזינה ומתאימה לימי החורף ולא רק, על בסיס פריקה - חיטה ירוקה

מבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד לריכוך. מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים. צילום שירה רז
מבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד לריכוך. מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים. צילום שירה רז

מצרכים

1 ק"ג פריקה

2 בצלים גדולים קצוצים

1 כרישה קצוץ

2 שיני שום קצוצות

50 גרם צימוקים שחורים

50 גרם צימוקים לבנים

1.5 ליטר ציר ירקות

60 גרם סילאן

מלח ופלפל

חאווייג'

אופן ההכנה

מטגנים בסיר את הבצל, הכרישה והשום עד הזהבה.

מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאווייג'.

מכסים בציר ירקות.

מבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד לריכוך.

מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה