פרפה כבד עוף בקרמל תפוחים

ל- 8 מנות/סועדים חומרים: 500 גר' כבד עוף נקי350 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות50 מ"ל ברנדימלח ופלפלחומרים לרוטב:250 גר' סוכרשני תפו"ע גראנד-סמית חתוכים לקוביות50 מ"ל ברנדיפלפל שחור גרוס אופן ההכנה:מחממים מחבת ומקפיצים את הכבדים במעט שמן, מתבלים ומוסיפים את הברנדי (פלמבה). מכניסים את הכבדים למעבד מזון, מוסיפים את החמאה וטוחנים בודקים תיבול, מסננים ומצננים בתבנית טרין (לפחות 6 שעות).אופן הכנת הרוטב: ממיסים את הסוכר לקרמל, מוסיפים את התפוחים ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזלים מהתפוחים מדללים את הקרמל, מסירים מהאש ומוסיפים את הברנדי ופלפל שחור.אופן ההגשה: מניחים פרוסה מהטרין בצלחת, מעטרים ברוטב עם תפוחים, ובצנים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"

ל- 8 מנות/סועדים

חומרים:
500 גר' כבד עוף נקי
350 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
50 מ"ל ברנדי
מלח ופלפל
חומרים לרוטב:
250 גר' סוכר
שני תפו"ע גראנד-סמית חתוכים לקוביות
50 מ"ל ברנדי
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ומקפיצים את הכבדים במעט שמן, מתבלים ומוסיפים את הברנדי (פלמבה). מכניסים את הכבדים למעבד מזון, מוסיפים את החמאה וטוחנים בודקים תיבול, מסננים ומצננים בתבנית טרין (לפחות 6 שעות).

אופן הכנת הרוטב:
ממיסים את הסוכר לקרמל, מוסיפים את התפוחים ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזלים מהתפוחים מדללים את הקרמל, מסירים מהאש ומוסיפים את הברנדי ופלפל שחור.

אופן ההגשה:
מניחים פרוסה מהטרין בצלחת, מעטרים ברוטב עם תפוחים, ובצנים.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר