fbpx

צנצנת בוקר – ארוחה ניידת טעימה ובריאה

מורן שטרום – נטורופתית מוסמכת ושפית RAW FOOD מציעה מתכון שמאפשר לפתוח את הבוקר באנרגיות חיוביות. צנצנת הבוקר עשירה באומגה 3 ומאפשרת להגביר את חילוף החומרים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים לפודינג

1/2 כוס קרם קוקוס (מורן מעדיפה aroy-d)

1/2 כוס מים

1/4 כפית מייפל איכותי או סוכר קוקוס או סטיביה

4 כפיות זרעי צ'ייה

פירות וציפוי

אננס, תפוז, בננה, דובדבנים, תותים חתוכים לקוביות

שברי שקדים, פקאנים, גרעיני דלעת

צילום שירן כהן שי

אופן ההכנה

ערבבו בצנצנת את קרם הקוקוס, המים, הצ׳ייה והממתיק שבחרתם.

(ניתן להשאיר במקרר או על השיש).

אחרי כ- 60 דקות נערו מעם.

הכניסו למקרר ללילה.

שמרו את הפרי יחד עם האגוזים והשקדים – כך תחסכו זמן בבוקר.

הרכבה בבוקר

הניחו בצנצנת את הפרי על הפודינג.

מעל פזרו שברי שקדים ואגוזים.

האתר של מורן שטרום, דף האינסטגרם

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה