fbpx

קארי בטטה וזוקיני

החומרים ל-2 מנות2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 2 X1 ס"מ 2 זוקיני לא מקולפים פרוסים לרוחב 2 קוביות שום דורות 1 כפית זרעי כמון 1 כפית זרעי חרדל2 קוביות ג'ינג'ר דורות 1 בצל בינוני קצוץ חצי כפית קארי2 קוביות כוסברה או פטרוזיליה דורות 3 כפות שמן מלח, פלפלאופן ההכנה1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את זרעי הכמון והחרדל עד שמתחילים להתפצפץ. 2. מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות.3. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים כשתי דקות. 4. מוסיפים את הבטטות לעוד דקת טיגון.5. מוסיפים את הקישואים והתבלינים ומערבבים.6. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עשר דקות (אם יש צורך, אפשר להוסיף שתי כפות מים, אבל לזכור שהירקות מפרישים נוזלים).7. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומגישים חם. גיוון: ניתן להחליף את הקארי בגארם מסאלה .
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים ל-2 מנות
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל 2 X1 ס"מ
2 זוקיני לא מקולפים פרוסים לרוחב
2 קוביות שום דורות
1 כפית זרעי כמון
1 כפית זרעי חרדל
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
1 בצל בינוני קצוץ
חצי כפית קארי
2 קוביות כוסברה או פטרוזיליה דורות
3 כפות שמן
מלח, פלפל

אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את זרעי הכמון והחרדל עד שמתחילים להתפצפץ.

2. מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות.

3. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים כשתי דקות.

4. מוסיפים את הבטטות לעוד דקת טיגון.

5. מוסיפים את הקישואים והתבלינים ומערבבים.

6. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עשר דקות (אם יש צורך, אפשר להוסיף שתי כפות מים, אבל לזכור שהירקות מפרישים נוזלים).

7. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומגישים חם.

גיוון: ניתן להחליף את הקארי בגארם מסאלה .

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר