fbpx

קדירת אפונה ובשר

חומרים 750 גרם בשר (מומלץ כתף מיושן)4-5 קוביות שום דורות4-5 קוביות פטרוזיליה דורות4-5 קוביות כוסברה דורות1 בצל 3 כוסות אפונה טרייה או קפואה 2 גבעולי עלי נענע קצוצים שמן זית לטיגון מלח ופלפל שחור ההכנהחותכים את הבשר לקוביות קטנות של ס"מ על ס"מ. מטגנים בשמן זית מכל הצדדים. מוסיפים בצל ושום קצוצים ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים 2 כוסות מים, פטרוזיליה, כוסברה ואת הנענע. מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי. מוסיפים את האפונה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-30 דקות. מגישים עם לחם, פסטה, קוסקוס, אורז וכד'.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
750 גרם בשר (מומלץ כתף מיושן)
4-5 קוביות שום דורות
4-5 קוביות פטרוזיליה דורות
4-5 קוביות כוסברה דורות
1 בצל
3 כוסות אפונה טרייה או קפואה
2 גבעולי עלי נענע קצוצים
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור

ההכנה
חותכים את הבשר לקוביות קטנות של ס"מ על ס"מ.

מטגנים בשמן זית מכל הצדדים. מוסיפים בצל ושום קצוצים ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים 2 כוסות מים, פטרוזיליה, כוסברה ואת הנענע.

מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.


מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי.

מוסיפים את האפונה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד כ-30 דקות.

מגישים עם לחם, פסטה, קוסקוס, אורז וכד'.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר