fbpx

קדרה צמחונית

חומרים:2 בצלים3 גזרים2 מקלות סלרי 2 זוקיני ירוק/צהוב250 גר' דלעת1/2 פחית חלב קוקוס (200 מ"ל) 400 מ"ל מיםקינמוןאגוז מוסקטכורכוםמלח ופלפל אופן ההכנה:1. מאדים בצל וגזר עד לריכוך חלקי, מוספים סלרי ומאדים עוד 2-3 דקות. 2. מוסיפים חלב קוקוס ומים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לריכוך. 3. מוסיפים את הזוקיני והדלעת ומבשלים על אש קטנה עוד כ – 10 דקות. 4. מוסיפים את התבלינים – קינמון, אגוז מוסקט, כורכום, מלח ופלפל – לפי הטעם. 5. מומלץ להגיש על מצע של קינואה (דגן פרואני) ולהוסיף מעל רצועות תרד וחלומי מטוגנת. 6. ניתן להגיש גם על מצע אורז, קוסקוס וכו'. ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪12-18 בפברואר 2006
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
2 בצלים
3 גזרים
2 מקלות סלרי
2 זוקיני ירוק/צהוב
250 גר' דלעת
1/2 פחית חלב קוקוס (200 מ"ל)
400 מ"ל מים
קינמון
אגוז מוסקט
כורכום
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
1. מאדים בצל וגזר עד לריכוך חלקי, מוספים סלרי ומאדים עוד 2-3 דקות.
2. מוסיפים חלב קוקוס ומים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לריכוך.
3. מוסיפים את הזוקיני והדלעת ומבשלים על אש קטנה עוד כ – 10 דקות.
4. מוסיפים את התבלינים – קינמון, אגוז מוסקט, כורכום, מלח ופלפל – לפי הטעם.
5. מומלץ להגיש על מצע של קינואה (דגן פרואני) ולהוסיף מעל רצועות תרד וחלומי מטוגנת.
6. ניתן להגיש גם על מצע אורז, קוסקוס וכו'.


ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר