קוביות דג מוסר ים במעטפת פרג שומשום על סלסלת פלפלים קלויים וחצילים בנגיעות איולי, קארי ולימון

חומרים דרושים ל-6 סועדיםפילה מוסר ים חתוך ל-6 קוביות אחידות של כ-80 גרם100 גרם פרג 100 גרם שומשום1.5 ק"ג פלפלים ב-3 צבעים2 יחידות חצילים200 גרם מיונז 2 כפות אבקת קארי 6 יחידות קרוסטון לחם על פי בחירה 20 גרם גרידת לימוןמיץ לימון 30 ccשמן זית 30 cc חומץ שרי 20 cc פטרוזיליה 20 גרםכוסברה 20 גרםשום וטימין 25 גרם אופן ההכנה לדגלאחר שניקינו את הדג מהקוצים ומההידרה נפלט אותו על פי מנות של 60-80 גרם לאדם.נחמם מחבת טפאל ונצרוב את נתחי הדג בתיבול של מלח פלפל ומעט מיץ לימון.לאחר מכן נצפה את הנתחים בתערובת שומשום פרג שהכנו מראש. סלסלת הפלפליםצולים את הפלפלים והחצילים על הגריל באיטיות עד לקבלת השחמה גסה וספיגת הטעמים.מניחים בקופסה עם ניילון נצמד לריכוך.לאחר מכן מנקים את הפלפלים והחצילים ופורסים אותם לרצועות, מתבלים בשום ,טימין, מלח פלפל, עשבי תיבול, פטרוזיליה, כוסברה ומעט חומץ שרי. איולי קארי לימוןלוקחים את המיונז ומקפלים אליו את מחית הקארי, גרידת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. קרוסטוניםפורסים את הלחם בצורה המועדפת עליכםאופן הגשהמניחים את הקרוסטון על צלחת ומעל את סלסת הפלפל.לאחר שצרבנו וציפינו את נתחי הדג, מניחים על הסלסה, מפזרים נגיעות של איולי וקארי ומגישים.

חומרים דרושים ל-6 סועדים
פילה מוסר ים חתוך ל-6 קוביות אחידות של כ-80 גרם
100 גרם פרג
100 גרם שומשום
1.5 ק"ג פלפלים ב-3 צבעים
2 יחידות חצילים
200 גרם מיונז
2 כפות אבקת קארי
6 יחידות קרוסטון לחם על פי בחירה
20 גרם גרידת לימון
מיץ לימון 30 cc
שמן זית 30 cc
חומץ שרי 20 cc
פטרוזיליה 20 גרם
כוסברה 20 גרם
שום וטימין 25 גרם

אופן ההכנה לדג
לאחר שניקינו את הדג מהקוצים ומההידרה נפלט אותו על פי מנות של 60-80 גרם לאדם.

נחמם מחבת טפאל ונצרוב את נתחי הדג בתיבול של מלח פלפל ומעט מיץ לימון.

לאחר מכן נצפה את הנתחים בתערובת שומשום פרג שהכנו מראש.

סלסלת הפלפלים
צולים את הפלפלים והחצילים על הגריל באיטיות עד לקבלת השחמה גסה וספיגת הטעמים.

מניחים בקופסה עם ניילון נצמד לריכוך.

לאחר מכן מנקים את הפלפלים והחצילים ופורסים אותם לרצועות, מתבלים בשום ,טימין, מלח פלפל, עשבי תיבול, פטרוזיליה, כוסברה ומעט חומץ שרי.

איולי קארי לימון
לוקחים את המיונז ומקפלים אליו את מחית הקארי, גרידת לימון, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.

קרוסטונים
פורסים את הלחם בצורה המועדפת עליכם

אופן הגשה
מניחים את הקרוסטון על צלחת ומעל את סלסת הפלפל.

לאחר שצרבנו וציפינו את נתחי הדג, מניחים על הסלסה, מפזרים נגיעות של איולי וקארי ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר