fbpx

קוגל מתוק מסורתי

החומרים1 חב' פפרדלה- ברילה50 גרם חמאה / מרגרינהחצי כוס סוכר חום 1 כף קליפת לימון מגוררתחצי כוס צימוקים3 ביצים טרופותקורט קינמון , מלח , פלפל שחור1 סוכר ונילאופן ההכנהמבשלים את האטריות על פי הנחיות היצרן. מסננים . שומרים כמה כפות ממי הבישול.ממיסים בסיר חמאה או מרגרינה עם 2 – 3 כפות ממי בישול הפסטה , מוסיפים סוכר ומזהיבים לקרמל.מוסיפים את הפסטה לסיר עם הצימוקים, קליפת לימון ותבלינים.טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות, או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות ומקפלים פנימה את הקצף, אופים בתנור מחומם ב- 120-100 מעלות ללילה שלם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

<>החומרים
1 חב' פפרדלה- ברילה
50 גרם חמאה / מרגרינה
חצי כוס סוכר חום
1 כף קליפת לימון מגוררת
חצי כוס צימוקים
3 ביצים טרופות
קורט קינמון , מלח , פלפל שחור
1 סוכר וניל

אופן ההכנה
מבשלים את האטריות על פי הנחיות היצרן. מסננים . שומרים כמה כפות ממי הבישול.

ממיסים בסיר חמאה או מרגרינה עם 2 – 3 כפות ממי בישול הפסטה , מוסיפים סוכר ומזהיבים לקרמל.

מוסיפים את הפסטה לסיר עם הצימוקים, קליפת לימון ותבלינים.

טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות, או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות ומקפלים פנימה את הקצף, אופים בתנור מחומם ב- 120-100 מעלות ללילה שלם.
















Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר