קוגל מתוק מסורתי

 

<>החומרים
1 חב' פפרדלה- ברילה
50 גרם חמאה / מרגרינה
חצי כוס סוכר חום
1 כף קליפת לימון מגוררת
חצי כוס צימוקים
3 ביצים טרופות
קורט קינמון , מלח , פלפל שחור
1 סוכר וניל

אופן ההכנה
מבשלים את האטריות על פי הנחיות היצרן. מסננים . שומרים כמה כפות ממי הבישול.

ממיסים בסיר חמאה או מרגרינה עם 2 – 3 כפות ממי בישול הפסטה , מוסיפים סוכר ומזהיבים לקרמל.

מוסיפים את הפסטה לסיר עם הצימוקים, קליפת לימון ותבלינים.

טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות, או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות ומקפלים פנימה את הקצף, אופים בתנור מחומם ב- 120-100 מעלות ללילה שלם.





















היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה