סחלב כחול
45 מ"ל גרייגוס ל'אורנג'
30 מ"ל מיץ לימון טרי
20 מ"ל קרם דה ויולט
20 מ"ל מי סוכר
1 דש ביטר
משקשקים בשייקר עם קרח.
מסננים לכוס מרטיני מצוננת.
לקשט עם פרח.
מרטיני Magic Hour
גרייגוס ל'פואר – 50 מ"ל
מיץ לימון סחוט טרי – 12.5 מ"ל
מיץ ליים סחוט טרי – 12.5 מ"ל
קרם דה ויולט – 10 מ"ל
1 דובדבן MIRACLE
צ'ימסי
25 מ"ל קירסאו כחול וולרה
25 מ"ל סאוזה גולד
20 מ"ל מיץ לימון סחוט
10 מ"ל מי סוכר
מעט יין מבעבע
מוזגים ישירות לכוס גבוהה עם קרח.
סוגרים ביין מבעבע.
בומביי בלו מרטיני
15 מ"ל בומביי ספייר
15 מ"ל קירסאו כחול וולרה
30 מ"ל מיץ אשכולית אדומה טרי
30 מ"ל מיץ אננס
משקשקים בשייקר עם קרח.
מסננים לכוס מרטיני מצוננת.