תפוח הפתעה
30 מ"ל סמבוקה
60 מ"ל סיידר
20 מ"ל באד אפל
15 מ"ל מיץ לימון
קוביות תפוח עץ ירוק
0.5 כפית סוכר
קרח
הכנה:
מועכים קלות בכוס הייבול קוביות תפוח עם חצי כפית סוכר.
מוסיפים את שאר המרכיבים על קרח, מערבבים ומגישים.
איילנד פול מון
40 מ"ל ברנייגר
10 קוביות מנגו
6 עלי נענע
2 כפות מחית אננס
קרח כתוש
סודה עד הסוף
הכנה:
בכוס הייבול מועכים היטב קוביות מנגו בשל+ עלי נענע.
מוסיפים 2 כפות מחית אננס טריה ומעליהן קרח כתוש,
את הברנייגר וסיומת של סודה עד לסוף הכוס.
דבש ורוד
20 מ"ל וודקה
30 מ"ל ברנייגר
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ רימונים
הכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולהעביר לכוס מרטיני מקוררת.
פינוק מרענן
20 מ"ל וודקה
30 מ"ל ברנייגר
15מ"ל מונין אלדרברי
נענע קצוצה
הכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת.
טוקסיק סיידר
20 מ"ל וודקה
30 מ"ל באד אפל
6 מ"ל עלי נענע
50 מ"ל סיידר
הכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס אולדפאשן .
אפל ספייס
20 מ"ל וודקה
40 מ"ל באד אפל
15 מ"ל מונין ספייס
30 מ"ל סיידר
לקישוט: מקל קינמון , צ'ילי אדום ועיגול תפוח
תרופות סבתא
40 מ"ל ברנייגר
30 מ"ל מיץ לימון טרי
20 מ"ל לימונדה
10 מ"ל מיץ רימון
7 עלי לואיזה
קרח כתוש
הכנה:
מועכים את הלואיזה עם פלח לימון טרי בכוס אולדפאשן.
מוסיפים קרח כתוש ואת כל שאר המרכיבים.
משקשקים בשייקר לכוס אולפאשן
לקישוט: גרגרי רימונים וגרידת לימון
קוורבו דבש
40 מ"ל קוורבו בלק מדליין
30 מ"ל ברנייגר
פרוסות גינגר+כפית סוכר
נענע
20 מ"ל מיץ לימון
קרח
הכנה:
מועכים את הגינגר עם תוספת כפית סוכר בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
משקשקים לכוס אולדפאשן עם עלי נענע בתוכה.