קוקטייל מרטיני תפוח מסוכר זכה בתחרות 2 Shake p.i.n.k

בגמר תחרות '2 Shake p.i.n.k.', שנערכה במסעדת Oshi Oshi" בהרצליה , השתתפו 8 ברמנים עובדי המסעדות: Oshi Oshi', 'SOHO' ו –' Niho Brasserie', שהתחרו ביניהם על תואר ברמן השנה לשנת 2008/9 ועל ההזדמנות להכניס לגמר הגדול של תחרות Shake p.i.n.k.' שיתקיים באוקטובר הקרוב.

שמונה הקוקטיילים בתחרות נבחנו על ידי צוות שופטים מקצועי: חיים גן ('איש הענבים'), דורין קופיט (מנכ"ל בית ספר לברמנים בארמאסטר), שחף טל (מנכ"ל מקצועי בית ספר לברמנים 'זמן אמיתי'), רועי ליס (מנכ"ל ל.ספיריטס, יבואנית פ.י.נ.ק. וודקה לישראל), העיתונאים עמית יריב, לירון פולק וצח אוריין והשייט אודי גל.

הקוקטיילים, פרי יצירתם של המשתתפים, נבחנו על פי הקטגוריות: צבע, ריח,  טעם, צורת הגשה, After Taste.

 

בתום התחרות ולאחר שיקלול הנקודות, הכריז יו"ר חבר השופטים בתחרות, חיים גן, כי במקום הראשון זכה קוקטייל "Candy Apple Martini" (מרטיני תפוח מסוכר) שיצר הברמן יואב מורדוביץ ממסעדת אושי אושי, עם 407 נקודות. יואב זכה ב – 2,000 שקלים מתנת וודקה p.i.n.k., וישתתף בגמר הגדול שיתקיים באוקטובר.

מרכיבי הקוקטייל "Candy Apple Martini" מרטיני תפוח מסוכר:
• 45 מ"ל וודקה פ.י.נ.ק.
• 25 מ"ל בד-אפל
• 20 מ"ל באטר-סקוטש (ליקר קרמל)
• 60 מ"ל מיץ תפוחים סחוט טרי (לא מסונן)
• 30 מ"ל מיץ רימונים סחוט לא מסונן
• אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר, מוסיפים קרח ומנערים חזק.
מבצעים סינון כפול (בעזרת מסננת ג'ולפ ואז מסננת מטבח צפופה) לכוס מרטיני שקוררה מראש, ומגרדים מעט אגוז מוסקט מעל הקוקטייל.
קישוט:
מחממים מחבת עם שתי כפות סוכר ומעט תמצית וניל (5 מ"ל) עד לקבלת קרמל נוזלי, ומטפטפים מספר טיפות לכוס המרטיני. במקביל חותכים תפוח לפרוסות, טובלים אותן מצד אחד בסוכריות קופצות, ונועצים בדפנות הכוס.

מקום שני: שי חלבי עם הקוקטייל פינק דרגון
מרכיבים:
30 מ"ל p.i.n.k. וודקה
30 מ"ל ליקר פסואה
30 מ"ל מידורי
15 מ"ל מונין אבטיח
15 מ"ל מונין אננס
15 מ"ל מונין פטל שחור
15 מ"ל מיץ לימון
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר ומוסיפים ג'ינג'ר, ורבה של פרי פטייה ומי סוכר.

מערבבים בבלנדר ומוזגים לתוך פרי הפטייה, לאחר מכן מוספים את תכולת השייקר.
מקשטים ברימונים קרמבולה.

מקום שלישי: לירן דאודי עם הקוקטייל פינק מרטיני ליצ'י
מרכיבים:
60 מ"ל מחית ליצ'י המורכבת מתערובת של הפרי עם מונין ליצי וסוכר
40 מ"ל פ.י.נ.ק. וודקה
40 מ"ל מרטיני ביאנקו
מי סוכר ולימון
דש פסואה
אופן ההכנה:
מקררים כוס מרטיני. מכניסים את כל המרכיבים לשייקר בוסטון מלבד הפסואה.
משקשקים מספר פעמים, ואז מסננים את התערובת לכוס המקוררת.
מוזגים את הפסואה באיטיות עד לקבלת הפרדת הצבעים.
ניתן לקשט בשיפוד פירות הכולל אננס וליצ'י חתוכים גס.

p.i.n.k. וודקה היא וודקה ברמת אולטרה פרימיום, המיובאת מהולנד ומכילה  40% אלכוהול.

בנוסף, p.i.n.k. היא הוודקה הראשונה בעולם והחלוצה מסוגה המכילה פורמולה ייחודית המשלבת קפאין וצמח הגוארנה ולכן נחשבת למעוררת. בשנים האחרונות זכה המוצר לשלל פרסים בקנה מידה עולמי על איכות המשקה, עיצוב הבקבוק ועוד.
היות ו- p.i.n.k. וודקה עשויה ללא תמציות טעם, ניתן ליהנות ממנה "נקייה" עם קוביות קרח, בצ'ייסר, או מעורבבת בקוקטיילים על בסיס וודקה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה