בוגרי הקורסים ביקב שורק מוזמנים להצטרף לקורסי המשך חדשים בבציר 2007.
עשיית יין בחבית עץ אלון 225 ליטר – מפגשי הקורס בימות אמצע השבוע יימשכו שנה וארבעה חודשים (אוגוסט 2007 – נובמבר 2008).
· קורס עשיית יין מסלול בוגרים – מתכונת מעמיקה ומורחבת של הקורס. במקביל ליינם האישי ייצרו המשתתפים כקבוצה מספר יינות בסגנונות שונים. 17 מפגשים המתקיימים בימי חמישי. משך הקורס שנה (אוגוסט-יולי).
· התסיסה הכוהלית – קורס ייחודי, במהלכו יתסיסו המשתתפים 20 יינות בטכנולוגיות תסיסה שונות, יחוו את השפעת הטכנולוגיה, ויוכלו לאמץ גישה ייננית. 8 מפגשים המתקיימים בימות אמצע השבוע (אוגוסט- אוקטובר).
· הרצאות נושא – הרצאות פרקטיות שתכליתן לתת כלים וידע בייצור יינות שונים:
ייצור רוזה – עקרונות ה- Bleeding.
ייצור יינות לבנים ביקב קטן.
ייצור יינות קינוח.
· התססת יין – ניתן להשתמש באמצעי היקב, מבציר עד סחיטה: מעיכה, מעבדה, ערבובים, מכבש וליווי מקצועי. איסוף היין מתבצע ביום הסחיטה.
· בדיקות מעבדה – pH, TA SO2 חופשי וקשור, VA, נוכחות חומצה מלית.
לפרטים והרשמה:
רג'י גמליאלי
יקב שורק
טל. 08-9450844
[email protected]