קורסי המשך חדשים בבית הספר ליין ביקב שורק

עשיית יין בחבית עץ אלון 225 ליטר – מפגשי הקורס בימות אמצע השבוע יימשכו שנה וארבעה חודשים; קורס עשיית יין מסלול בוגרים – מתכונת מעמיקה ומורחבת של הקורס. במקביל ליינם האישי ייצרו המשתתפים כקבוצה מספר יינות בסגנונות שונים. 17 מפגשים במשך שנה

בוגרי הקורסים ביקב שורק מוזמנים להצטרף לקורסי המשך חדשים בבציר 2007.

עשיית יין בחבית עץ אלון 225 ליטר – מפגשי הקורס בימות אמצע השבוע יימשכו שנה וארבעה חודשים (אוגוסט 2007 – נובמבר 2008).

· קורס עשיית יין מסלול בוגרים – מתכונת מעמיקה ומורחבת של הקורס. במקביל ליינם האישי ייצרו המשתתפים כקבוצה מספר יינות בסגנונות שונים. 17 מפגשים המתקיימים בימי חמישי. משך הקורס שנה (אוגוסט-יולי).

· התסיסה הכוהלית – קורס ייחודי, במהלכו יתסיסו המשתתפים 20 יינות בטכנולוגיות תסיסה שונות, יחוו את השפעת הטכנולוגיה, ויוכלו לאמץ גישה ייננית. 8 מפגשים המתקיימים בימות אמצע השבוע (אוגוסט- אוקטובר).

· הרצאות נושא – הרצאות פרקטיות שתכליתן לתת כלים וידע בייצור יינות שונים:
ייצור רוזה – עקרונות ה- Bleeding.
ייצור יינות לבנים ביקב קטן.
ייצור יינות קינוח.

· התססת יין – ניתן להשתמש באמצעי היקב, מבציר עד סחיטה: מעיכה, מעבדה, ערבובים, מכבש וליווי מקצועי. איסוף היין מתבצע ביום הסחיטה.

· בדיקות מעבדה – pH, TA SO2 חופשי וקשור, VA, נוכחות חומצה מלית.



לפרטים והרשמה:
רג'י גמליאלי
יקב שורק
טל. 08-9450844
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר