קנלוני עם ירקות אביב וגבינת פרמזן

 

החומרים:
8 יחידות קנלוני מבית "ברילה"
1 כוס פול ירוק (קלוף גם מהקליפה הדקה)
5 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כף לימון כבוש קצוץ
1 עגבניה קלופה וקצוצה
1 זר כוסברה קצוצה
1 קופ' קטנה עגבניות מרוסקות
100 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
מעט זעתר טרי
מעט שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה: עלי תרד חלוטים

אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפול, הארטישוק, השום, הזעתר, הלימון והעגבניה, ובוחשים עוד כ- 2 דקות.
מוסיפים ½ כוס מים, מלח ופלפל, ומבשלים למשך כ- 10 דקות. בוחשים פנימה את הכוסברה הקצוצה ומסירים מהאש.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. ממלאים את הקנלוני בתבשיל הירקות ומסדרים בתבנית.
יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות, מפזרים פרמזן ואופים כ- 0 דקות.
להגשה: מסדרים בצלחת מצע של עלי תרד חלוטים, מניחים מעל שני קנלוני ומגישים.









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה