קפה פולה בחמישי קיץ של טאפאס יין ומוזיקה חיה

בכל יום חמישי החל מ- 11 ביולי, מהשעה 19:00 יוכלו אורחי המסעדה ליהנות ממגוון רחב של טאפסים – אנסלדה פנצנלה, סביצ'ה מוסר ים, ברנחנה קון לאבנה, קרפצ'יו בקר, קרפצ'יו סלמון, פורטובלו סיציליאני, רביולי חלמון, ארנצ'יני ועוד מנות גורמה קטנות, במחיר נוח של 18 ₪ למנה

מסעדת "קפה פולה" במרכז בן גוריון בראשון לציון, חוגגת 14 שנים להקמתה, עם ימי חמישי קיציים בהם ישולבו יינות האיכות של פיוז'ן, טאפסים ומוסיקת בלוז במגוון הרכבים.

בכל יום חמישי החל מ- 11 ביולי, מהשעה 19:00 יוכלו אורחי המסעדה ליהנות ממגוון רחב של טאפסים – אנסלדה פנצנלה, סביצ'ה מוסר ים, ברנחנה קון לאבנה, קרפצ'יו בקר, קרפצ'יו סלמון, פורטובלו סיציליאני, רביולי חלמון, ארנצ'יני ועוד מנות גורמה קטנות, במחיר נוח של 18 ₪ למנה .

את המנות "ירטיבו" ארבעה יינות של מותג פיוז'ן, המיוצרים על ידי היינן הישראלי דורון יצחקי ביקבים ברחבי העולם:
יינות לבנים מצרפת וגרמניה, ויינות אדומים מאוסטרליה וספרד. גם בתחום היין יש כאן דיל אטרקטיבי: חגיגת יין בסגנון "כוס ללא תחתית" במחיר של 30 ₪ לאורח. רק אל תשכחו את הנהג התורן שלא ישתה אלכוהול, ויסיע אתכם הביתה בבטחה.
תוכלו גם לקנות בקבוקי יין הביתה. 

להשלמת האווירה כל אירוע ילווה במוסיקת בלוז בהופעה חיה של הרכבים ואמנים מובחרים.
11.7 –"ניסמן טריו": מופע בלוז מקורי אקוסטי בשילוב קלאסיקות בלוז ידועות הכוללות מופע מחווה אקוסטי לקלפטון, ומופע מחווה לענקי הבלוז והרוקנ'רול מכל הזמנים.

18.7 – "ההיביג'יביז": להקת הבלוז/רוק בהופעה סוחפת של קלאסיקות בלוז ורוק מתובלות ההיביגביזבהרבה נשמה, פ'אנק וגרוב. עם שיריהם של גדולי זמרי הבלוז ולהקות הרוק הקלאסי משנות ה-60 וה-70 כגון אריק קלפטון, בי בי קינג, לד זפלין, אלביס פרסלי, קרידנס קלירווטר רוויוול, פרדי קינג ועוד רבים וטובים.

25.7 – "מאש-אפ": מוסיקה חיה באווירה נעימה בסגנון
הג'אז, בלוז ובוסה נובה. שירים מכל התקופות בגרסאות מקוריות, נעימות ורכות.

היינות של FUSION GLOBAL WINERY – יין ללא גבולות וללא הגבלה: 30 ₪ לאדם
יין לבן: פיוז'ן ריזלינג 2009
הרכב זנים: 5% שרדונה, 22% ריזלינג יבש, 22% ריזלינג בעל סוכר שאריתי גבוה, 51% ריזלינג יבש לחלוטין.
הענבים מכרמים בוגרים מאזור ריינהאסן בגרמניה, אזור יין קלאסי בעל מסורת של מאות שנים.
דבר היינן: יין לבן ארומטי, מזן ריזלינג בתוספת נגיעת שרדונה. מתאפיין בארומות מרוכזות וטעמים של אפרסק, משמש בשל ורמזים לפירות אקזוטיים. המתיקות מאוזנת בחמיצות מרעננת ומינראליות בולטת. אלכוהול: 12.5%.

יין לבן: פיוז'ן גוורצטרמינר אלזס 2011 
בלנד המורכב מ-3 סוגים שונים של גוורצטרמינר מחלקות שונות, שכל אחד תורם את חלקו בפירותיות, בגוף ובאיזון. הענבים מכרמים בוגרים בני 25 שנה מצפון אלזס בצרפת, אזור יין קלאסי בעל מסורת של מאות שנים.
דבר היינן: יין לבן חצי יבש המצטיין בארומות מפתות ועוצמתיות של פירות טרופיים בשלים כדוגמת ליצ'י, המשתלבים בהרמוניה טובה עם המינרליות והפיקנטיות המאפיינים את הזן באיזון מושלם. אלכוהול: 13.5%.

יין אדום: פיוז'ן טמפרניו-גראנש 2005
הרכב זנים: טמפרניו 85%, גרנאש 15%, מכרמים בוגרים בני 50-70 שנה מאזור אראגון "קרנינה" בספרד. יישון: 24 חודשים, עץ אלון צרפתי.
דבר היינן דורון יצחקי: השילוב בין שני הזנים הוביל להשלמה מבחינת צבע, טעמים וארומות הבולטים בהם: דובדבנים, פירות מסוכרים, תבלינים ארומתיים וקינמון.
הטאנינים בשלים ומורגשים ומוסיפים ליין גוף בינוני עד מלא ויציבות בצבע בתנאי אחסון נאותים.

יין אדום: פיוז'ן שיראז – מרלו 2005
הרכב זנים: שיראז 75%, מרלו 25%, מכרם במקלארן וייל שבדרום אוסטרליה. יישון: 30 חודשים, עץ אלון צרפתי.
דבר היינן: השילוב בין שני הזנים הוביל לתרומה משמעותית מבחינת צבע, טעמים וארומות הבולטים בהם: אוכמניות כחולות, דובדבנים בשלים, פרחוניות ובישום, טעמי שוקולד מריר וגרפיט.
ענבי המרלו מעניקים את הבישום והפרחוניות, בעוד ענבי השיראז מספקים את הגוף המלא והמוצק.

מסעדת קפה פולה
מרכז בן גוריון, ראשון לציון
חניה חינם במקום
לפרטים נוספים והזמנת מקום 03-9508889

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר