חומרים לקציצות:
בשר דגים משני דגי בס ללא עצמות
3 ביצים
4 כפות פרורי לחם מסוג פנקו
צרור כוסברה קצוצה
2 שיני שום קצוצות היטב
חומרים לרוטב:
1/2 ליטר ציר עוף (אפשר גם מאבקה)
1/2 ליטר חלב קוקוס
4 שיני שום
1/4 כוס סויה
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות שמן סומסום
2 עגבניות חתוכות לשמיניות
12 עלי בזיליקום
פלפל חריף לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים של הקציצות ומניחים במקרר לשעה.
במקביל מניחים בסיר את שמן הסומסום ומטגנים קלות את הג'ינג'ר עם השום והעגבניות.
מוסיפים את ציר העוף והבזיליקום ומבשלים כ- 20 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס והסויה וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
מכינים מהתערובת קציצות ומורידים לסיר בעדינות.
ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה ומגישים.