קרם סחלב ואגוזים

לבשל עד הסמיכות הרצויה. להעביר לכוס ולהוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון. צילום אסף לוי
מתכון של רשת קפה גרג למשקה חורף חמים ומהנה שיכול לשמש גם כקינוח

חומרים ל-4 מנות

250 מ"ל חלב קר

1 כף גדושה סוכר

1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר

1 כפית תמצית מי ורדים

1 כף גדושה קוקוס קלוי

1 כף אגוזים קצוצים דק

מעט קינמון

צילום אסף לוי
צילום אסף לוי

אופן ההכנה

להרתיח את החלב והסוכר.

כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.

להנמיך את האש, ולקראת רתיחה נוספת להוסיף את מי הוורדים.

לבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.

להעביר לכוס.

להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר