מעדן חצילים ים תיכוני מוגש חם בניחוח שמן זית ושילוב טעמים ישראליים
מצרכים:
2 יחידות חציל בלאדי בגודל בינוני
1 כוס טחינה ירוקה
2 עגבניות אדומות ובשלות
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מ-2 לימונים
אופן ההכנה:
חורצים וקולים את החצילים על להבה פתוחה עד לריכוך מלא. קולפים את החצילים ומניחים אותם על צלחת הגשה. חותכים את החצילים על הצלחת לצורת מניפה ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית. סוחטים מעל את מיצי העגבניה, ויוצקים מעל את הטחינה. מקשטים בצרור עשבי תיבול טריים ומגישים.
גספאצ'ו-מלון הולידיי אין, רח' יקותיאל אדם 9, אשקלון. טל. 08-6748886