קרפצ'יו טונה אדומה ואטריות כוסמת

מרכיביםנתח של טונה אדומה טריה (רצוי בלו פין טונה)אטריות כוסמת (סובה)פלפלים קלוייםפלפל שחור גרוסרוטב טריאקיאופן ההכנהמבשלים את האטריות במי מלח (כ-4 דקות) ומקררים.ממליחים את נתח הטונה ומגלגלים אותו בפלפל הגרוס.צורבים את הטונה המפולפלת במחבת לוהט כ- 15 שניות מכל צד.חותכים פלפלים קלויים ומוסיפים לאטריות ומניחים במרכז הצלחת.פורסים את הטונה הצרובה לפרוסות דקות עם סכין חד ומסדרים על גבי האטריות.מוסיפים רוטב טריאקי ומגישים.

מרכיבים
נתח של טונה אדומה טריה (רצוי בלו פין טונה)
אטריות כוסמת (סובה)
פלפלים קלויים
פלפל שחור גרוס
רוטב טריאקי

אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במי מלח (כ-4 דקות) ומקררים.

ממליחים את נתח הטונה ומגלגלים אותו בפלפל הגרוס.

צורבים את הטונה המפולפלת במחבת לוהט כ- 15 שניות מכל צד.

חותכים פלפלים קלויים ומוסיפים לאטריות ומניחים במרכז הצלחת.

פורסים את הטונה הצרובה לפרוסות דקות עם סכין חד ומסדרים על גבי האטריות.

מוסיפים רוטב טריאקי ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר