קרפצ’יו טונה אדומה ואטריות כוסמת

 

מרכיבים
נתח של טונה אדומה טריה (רצוי בלו פין טונה)
אטריות כוסמת (סובה)
פלפלים קלויים
פלפל שחור גרוס
רוטב טריאקי

אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במי מלח (כ-4 דקות) ומקררים.

ממליחים את נתח הטונה ומגלגלים אותו בפלפל הגרוס.

צורבים את הטונה המפולפלת במחבת לוהט כ- 15 שניות מכל צד.

חותכים פלפלים קלויים ומוסיפים לאטריות ומניחים במרכז הצלחת.

פורסים את הטונה הצרובה לפרוסות דקות עם סכין חד ומסדרים על גבי האטריות.

מוסיפים רוטב טריאקי ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה