מרכיבים
נתח של טונה אדומה טריה (רצוי בלו פין טונה)
אטריות כוסמת (סובה)
פלפלים קלויים
פלפל שחור גרוס
רוטב טריאקי
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במי מלח (כ-4 דקות) ומקררים.
ממליחים את נתח הטונה ומגלגלים אותו בפלפל הגרוס.
צורבים את הטונה המפולפלת במחבת לוהט כ- 15 שניות מכל צד.
חותכים פלפלים קלויים ומוסיפים לאטריות ומניחים במרכז הצלחת.
פורסים את הטונה הצרובה לפרוסות דקות עם סכין חד ומסדרים על גבי האטריות.
מוסיפים רוטב טריאקי ומגישים.