fbpx

קרפצ'יו סלק ורוקפור

חומרים1 סלק צלוי בגריל או בתנור עם מעט שמן זית עטוף ברדיד אלומניום.חצי תפוח עץ (סמית) חתוך בצורת גפרוריםחצי צנון חתוך בצורת גפרוריםחצי קולורבי חתוך בצורת גפרורים50 גר' גבינת רוקפור מגורדת3 כפות שמן זיתחומץ בלסמימלח, פלפלאופן הכנהפורסים את הסלק לטבעות דקות ומסדרים על גבי כל הצלחת. מפזרים מעט מלח ופלפל, 2 כפות שמן זית ומעט חומץ בלסמי. מפזרים את הגבינה מעל.לאחר מכן מערבבים בקערה את הצנון, הקולורבי והתפוח עם מעט שמן, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 סלק צלוי בגריל או בתנור עם מעט שמן זית עטוף ברדיד אלומניום.
חצי תפוח עץ (סמית) חתוך בצורת גפרורים
חצי צנון חתוך בצורת גפרורים
חצי קולורבי חתוך בצורת גפרורים
50 גר' גבינת רוקפור מגורדת
3 כפות שמן זית
חומץ בלסמי
מלח, פלפל

אופן הכנה
פורסים את הסלק לטבעות דקות ומסדרים על גבי כל הצלחת.

מפזרים מעט מלח ופלפל, 2 כפות שמן זית ומעט חומץ בלסמי.

מפזרים את הגבינה מעל.

לאחר מכן מערבבים בקערה את הצנון, הקולורבי והתפוח עם מעט שמן, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר