חומרים
1 סלק צלוי בגריל או בתנור עם מעט שמן זית עטוף ברדיד אלומניום.
חצי תפוח עץ (סמית) חתוך בצורת גפרורים
חצי צנון חתוך בצורת גפרורים
חצי קולורבי חתוך בצורת גפרורים
50 גר' גבינת רוקפור מגורדת
3 כפות שמן זית
חומץ בלסמי
מלח, פלפל
אופן הכנה
פורסים את הסלק לטבעות דקות ומסדרים על גבי כל הצלחת.
מפזרים מעט מלח ופלפל, 2 כפות שמן זית ומעט חומץ בלסמי.
מפזרים את הגבינה מעל.
לאחר מכן מערבבים בקערה את הצנון, הקולורבי והתפוח עם מעט שמן, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומגישים.