fbpx

קשיות הודיות

מצרכים למנה:2 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'יפס חצי כפית מלח 3/4 כפית כרוויה (קימל) טחון קמצוץ פפריקה חריפה (לפי הטעם)אופן ההכנה:לערבב יחד את התבלינים.לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לגודל של גפרורים. לשטוף ולייבש. לטגן בשמן חם עד שמשחים (3-5 דקות). להוציא על נייר סופג ולפזר מעל את תערובת התבלינים.מעולה עם בירה קרה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים למנה:
2 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'יפס
חצי כפית מלח
3/4 כפית כרוויה (קימל) טחון
קמצוץ פפריקה חריפה (לפי הטעם)

אופן ההכנה:
לערבב יחד את התבלינים.
לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לגודל של גפרורים.
לשטוף ולייבש.
לטגן בשמן חם עד שמשחים (3-5 דקות).
להוציא על נייר סופג ולפזר מעל את תערובת התבלינים.
מעולה עם בירה קרה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר