קשיות הודיות

מצרכים למנה:2 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'יפס חצי כפית מלח 3/4 כפית כרוויה (קימל) טחון קמצוץ פפריקה חריפה (לפי הטעם)אופן ההכנה:לערבב יחד את התבלינים.לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לגודל של גפרורים. לשטוף ולייבש. לטגן בשמן חם עד שמשחים (3-5 דקות). להוציא על נייר סופג ולפזר מעל את תערובת התבלינים.מעולה עם בירה קרה.

מצרכים למנה:
2 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'יפס
חצי כפית מלח
3/4 כפית כרוויה (קימל) טחון
קמצוץ פפריקה חריפה (לפי הטעם)

אופן ההכנה:
לערבב יחד את התבלינים.
לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לגודל של גפרורים.
לשטוף ולייבש.
לטגן בשמן חם עד שמשחים (3-5 דקות).
להוציא על נייר סופג ולפזר מעל את תערובת התבלינים.
מעולה עם בירה קרה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר