חומרים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה רביולי סיציליאני במילוי גבינה וטפנד זיתים
המצרכים לרוטב:
100 גרם שקדים פרוסים
100 גרם חמאה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
כף פטרוזיליה קצוצה
1 כוס יין לבן
אופן הכנת הרביולי:
מרתיחים כ– 8 כוסות מים ל– 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
אופן הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים קלות את השקדים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים והיין ומרתיחים קלות. מכניסים למחבת את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי פטרוזיליה.