רביולי גבינה וטפנד זיתים עם רוטב שקדים ויין לבן

חומרים:1 שקית פסטה לורנצו טרייה רביולי סיציליאני במילוי גבינה וטפנד זיתיםהמצרכים לרוטב: 100 גרם שקדים פרוסים100 גרם חמאה2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועותכף פטרוזיליה קצוצה 1 כוס יין לבן אופן הכנת הרביולי:מרתיחים כ– 8 כוסות מים ל– 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).אופן הכנת הרוטב:ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים קלות את השקדים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים והיין ומרתיחים קלות. מכניסים למחבת את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

חומרים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה רביולי סיציליאני במילוי גבינה וטפנד זיתים
המצרכים לרוטב:
100 גרם שקדים פרוסים
100 גרם חמאה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
כף פטרוזיליה קצוצה
1 כוס יין לבן

אופן הכנת הרביולי:
מרתיחים כ– 8 כוסות מים ל– 400 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).
אופן הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים קלות את השקדים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים והיין ומרתיחים קלות. מכניסים למחבת את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר