מצרכים
1 סלק בינוני
100 גר' בשר סרטנים נקי
קליפת ליים קצוצה לקוביות קטנות
מיץ מ- 1 ליים
2 כפות שמן זית
1 יח' זוקיני
מלח ופלפל
2 כפות כוסברה קצוצה
חצי מקל וניל
חצי כוס שמנת
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
1. לבשל במים את הסלק עד לרכיכות מינימלית
2. לפרוס לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה כ- 8 פרוסות
3. לקצוץ את הזוקיני לקוביות קטנות ולחלוט במים רותחים כדקה
4. לערבב בקערה את בשר הסרטנים, קליפת הליים, מיץ הליים, שמן זית, זוקיני כוסברה מלח ופלפל
5. לבשל את שאריות הסלק עם השמנת, החלב ומקל הוניל
6. לטחון ולסנן
7. לסדר על 4 צלחות קטנות 4 פרוסות סלק, באמצע לשים כף מילוי ולסגור מעל עם פרוסת סלק. להקציף את הרוטב ולצקת מעל
