רביולי פרמז'ן עם קישואים ומסקרפונה

 

חומרים ל- 4 מנות:
500 גר' רביולי פרמז'ן של פסטה דלה קזה. ניתן להשתמש גם ברביולי ריקוטה או מוצרלה
3 קישואים או זוקיני טריים, חתוכים לרצועות דקות או מגוררים גס בפומפיה.
בצל לבן בינוני חתוך לקוביות
100 גר' גבינת מסקרפונה
עלים משני גבעולי רוזמרין טרי
רבע כוס שמן זית
כף יין לבן (לא חובה)
מלח
פלפל שחור
עירית קצוצה לקישוט
מסקרפונה לקישוט

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת.
מטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את הקישואים או הזוקיני ומטגנים על להבה גבוהה עד שהם מזהיבים. מוסיפים רוזמרין וכף יין לבן ובוחשים.
מוסיפים 100 גרם מסקרפונה ומערבבים עד שהמסקרפונה הופכת קרמית ומתמזגת היטב בשאר המרכיבים.
מוסיפים מלח ופלפל ומכבים את האש.
בסיר נפרד מבשלים את הרביולי במים רותחים עם כפית מלח כ- 7-8 דקות. מסננים ומעבירים אל הרוטב.
בוחשים ומבשלים יחד עוד כדקה.
מסירים מהאש,
מקשטים במסקרפונה ועירית קצוצה ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה