רוטב בולונז

 

חומרים:
2 יח' של "רוטב משפחתי" של "פריניר" או "רוטב פיצה" של "פריניר".
500 גר' פסטה מבושלת.
4 כפות שמן זית.
300 גר' בשר טחון.
1 בצל קצוץ.

אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב.
להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.
להוסיף את הרוטב המשפחתי או רוטב הפיצה של "פריניר".
להביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל כ- 10 דקות.
להגיש על פסטה חמה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה