fbpx

רוטב שומשום

חומרים:2 כפות שומשום מטוגנות (1 כף למעוך למחית, 1 כף לקישוט)1 כף + 1 כפית רוטב סויהכף חומץ אורז כף ג'ינג'ר קצוץ דק2 שני שום מעוכותכף אבקת סוכר60 מ"ל שמן שומשוםההכנה:למעוך כף שומשום במכתש ועלי.לערבב את מחית השומשום ואת הסויה בקערה. להוסיף את החומץ. בהדרגה להוסיף את הג'ינג'ר, השום והסוכר. לערבב את שהסוכר נמס. להוסיף את שמן השומשום. לתת לרוטב לנוח לפחות חצי שעה. לסלט: גזר, בצל ירוק, תפוחי עץ חתוכים לגפרורים דקים. הולך טוב מאוד גם כרוטב לכרוב. הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק טל. [email protected]
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
2 כפות שומשום מטוגנות (1 כף למעוך למחית, 1 כף לקישוט)
1 כף + 1 כפית רוטב סויה
כף חומץ אורז
כף ג'ינג'ר קצוץ דק
2 שני שום מעוכות
כף אבקת סוכר
60 מ"ל שמן שומשום

ההכנה:
למעוך כף שומשום במכתש ועלי.
לערבב את מחית השומשום ואת הסויה בקערה. להוסיף את החומץ.
בהדרגה להוסיף את הג'ינג'ר, השום והסוכר. לערבב את שהסוכר נמס.
להוסיף את שמן השומשום.
לתת לרוטב לנוח לפחות חצי שעה.

לסלט:
גזר, בצל ירוק, תפוחי עץ חתוכים לגפרורים דקים.
הולך טוב מאוד גם כרוטב לכרוב.


הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק
טל. 050-9107149
www.harelchef.co.il
[email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר