רצועות סינטה צרובה על סלט ירוק אגסים ופרמג'אנו – טליאטה אלה רוקולה

יובל בר-נר "איש האגסים" מציג מתכון לסינטה צרובה עם אגסים אמריקאים שמוקדש לבעלי רמת סוכר גבוהה ולשומרים על דיאטה

מורידים את הבשר מהמחבת היישר על סלט העלים. מפזרים מעל את שבבי הפרמג'אנו ומגישים
מורידים את הבשר מהמחבת היישר על סלט העלים. מפזרים מעל את שבבי הפרמג'אנו ומגישים

מצרכים ל-2 מנות

400  גר' בשר סינטה נקי משומן ופרוס לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

150 גר' עלים ירוקים שטופים ומיובשים

40 גר'  שבבי גבינת פרמג'אנו (עם קולפן ירקות)

2 אגסי אנג'ו בשלים פרוסים דק

מיץ מחצי לימון

שמן זית איכותי

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מכינים את הסלט

שמים בקערה את העלים והאגסים.

מתבלים בלימון, מלח, פלפל ומעט שמן זית.

מסדרים בצורה שטוחה על שתי צלחות.

מכינים את הבשר

מחממים היטב מחבת כבדה.

מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים.

יוצקים מעט שמן זית למחבת ומחכים שתעשן.

מניחים את רצועות הסינטה וצורבים כ-10 שניות מכל צד.

הגשה

מורידים את הבשר מהמחבת היישר על סלט העלים.

מפזרים מעל את שבבי הפרמג'אנו ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה