רצועות עוף מן הצומח בקארי תאילנדי

מעבירים את המנה לצלחת הגשה. מפזרים מעל עלי כוסברה ובזיליקום טריים ומגישים. צילום הדס ניצן
מותג תחליפי בשר עוף ודגים INSTEAD מבית עוף הגליל, מציע מתכון קליל ומזין. המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים מהמזרח, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. להפשיר, להקפיץ ולאכול

מצרכים ל-1-2 מנות

1 חבילת רצועות עוף מן הצומח כמו של INSTEAD
1 כף שמן קוקוס
1/2 בצל לבן חתוך לרצועות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 גבעול סלרי חתוך למקלות
3 שיני שום פרוסות
1 כף מחית קארי תאילנדי (אדומה)
1 פחית קרם קוקוס
קורט מלח
4-5 עלי כוסברה
4-5 עלי בזיליקום

להגשה (אופציונלי)

1 כוס אורז לבן מבושל

1/2 לימון ליים

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

מחממים ווק לחום גבוה.

שמים כף שמן קוקוס ומקפיצים את הירקות – בצל, פלפל אדום, פלפל צהוב, סלרי ושום.

מוסיפים את רצועות העוף מן הצומח לאחר הפשרה.

מקפיצים לחימום יחד עם הירקות.

מוסיפים כף מחית קארי ומערבבים.

מוסיפים את קרם הקוקוס.

מרתיחים ומבשלים מספר דקות.

להגשה

מעבירים את המנה לצלחת הגשה.

מפזרים מעל עלי כוסברה ובזיליקום טריים ומגישים.

מומלץ להגיש עם לימון ליים ואורז לבן.

נבחרת המוצרים של INSDEAT כוללת 11 מוצרים טבעוניים כשרים שהותאמו לחך הישראל. המוצרים עשויים מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון וחלקם ללא גלוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר