רשת המסעדות "ראפ אנד רול" פותחת את סניף הדגל הראשון בהרצליה פיתוח

ראפ אנד רול הינה רשת מסעדות מהירות על טהרת ה"ראפ", טורטיה אפויה, אשר תפסה בשנים האחרונות מקום של כבוד כחלופה אלגנטית לפיתה וללאפה, ומכילה מילויים שונים כמו אנטריקוט קצוץ דק, קבב, כבד אווז, עוף, אנטיפסטי וירקות.

רשת "ראפ אנד רול" הינה בבעלות היזם הצעיר אלעד כהן (26), אשר פתח את סניף הדגל בהרצליה פיתוח בעלות השקעה של 230 אלף דולר.

ב"ראפ אנד רול" אפשר לשבת לאכול במקום, להזמין טייק אווי (שמגיע על קורקינט ממונע ואופנתי) ואפשר גם לקחת הביתה.

המקום עוצב על ידי האדריכלים ערד שאואט וגלי רוזנבאום שעיצבו מקום פונקציונלי בסגנון נקי מאד, מעוגל ורך. הקירות מבריקים, בצבעי שמן על בסיס שמנת, עם רצפת ותקרת אפוקסי מבריקה. המקום מעמיד את הבר כ"סנטר פיס", מרכז העניינים, כאשר הבר הינו יציקה אחת עם הרצפה, ללא מונטאז' של חומרים, והצבעוניות היחידה מגיעה מתפריט גדול ותלת מיימדי על הקיר, אשר עוצב בסגנון פופי בצבעי ירוק וכתום ומהווה בעצם חלק ממבנה המקום.

"ראפ אנד רול" – אבא אבן 18 הרצליה פיתוח, טלפון: 09.9565305







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה