רשת לחם ארז מאזנת בתפריט החדש

"הכל עניין של איזון בחיים": חלבונים, פחמימות, שומנים במינון מאוזן בתפריט החדש של לחם ארז הכולל ארוחת בוקר חדשה, סלט פאטוש, כריך אנטיפסטי, כריך עוף קייג'ון, פוקאצ'ה בוקרים, סנדביץ' רוסט הודו, ועוד

רשת "לחם ארז" מציגה ומציעה תפריט חדש תחת הכותרת "הכל עניין של איזון בחיים". התפריט בנוי ממגוון מנות מאוזנות תזונתית מבחינת חלבונים, פחמימות ושומנים.

"לקחת הכל בפרופורציה, לחייך, לשמוח. בתפריט שלנו שילבנו את שמחת החיים של הירקות הטריים, את חדוות אפיית לחמי השאור, ואת אהבת האוכל הפשוט והבריא. כך יצרנו עולם של מנות מאוזנות, מעניינות, בריאות והכי חשוב טעימות", אומר ארז קומרובסקי.

התפריט החדש נבנה בשיתוף עם התזונאית והדיאטנית הקלינית מיה בן אפרים-קליין, אשר פיתחה עם ארז קומרובסקי מנות מאוזנות מבחינת הרכב אבות המזון שבהן, ויחס נכון של החלבונים, הסוכרים והפחמימות במנה.

התפריט בסניפי "לחם ארז" מלווה במפתח מידע תזונתי ובקוד צבעוני המספקים מידע ללקוח אודות הערכים התזונתיים, החל ממספר הקלוריות, דרך רמות החלבון, הפחמימות והשומן. פרק מיוחד בתפריט אף מסביר בקצרה מהי משמעותן של מנות עשירות בסיבים, דלות שומן, ללא גלוטן, עשירות בחלבון, צמחוניות או לייט.

בין המנות בתפריט:
בריאות בארז: ביצים לבחירה, יוגורט, גבינה צפתית, ממרח גבינה בולגרית, סלמון מעושן, אבוקדו, סלט בוקר, מיץ טבעי ושתייה חמה.
ארוחה עשירה בחלבון, ויטמין C, סיבים תזונתיים, שומן מסוג אומגה 3, שומן מסוג אומגה 9 וסידן.

סלט פאטוש: עגבניות, צנונית, עלי ארוגולה, גבינה בולגרית עטופה בסומק, בצל אדום, שמיר, בזיליקום , נענע, פטרוזיליה וקרעי לחם יווני קלוי.
מנה עשירה בויטמינים ומינרלים. מכילה כ- 5 מנות ירק מצבעים שונים, חלבון טרי ופחמימות מורכבות התורמים לתחושת שובע, שמירה והתחדשות תאים בגוף.

כריך אנטיפסטי: גבינה צפתית 5%, חציל קלוי, פלפל קלוי, זוקיני קלוי, גרגר נחלים, טפנאד זיתי קלאמטה, עלי בזיליקום טריים, בלחם קינואה אורגני.
המנה מכילה כ- 3% שומן, עשירה בסידן ויטמינים ומינרלים. מנה מאוזנת תזונתית, תורמת לתחושת שובע, אנרגיה זמינה וחילוף חומרים תקין.

סלט פסטה: פסטה, חציל קלוי, פלפל אדום קלוי, זוקיני קלוי, פרמז'ן, עגבניות מיובשות, בזיליקום טרי, זיתי קלאמטה.
מנה משביעה, דלה בשומן, שומרת על רמות סוכר מאוזנות, מתאימה לארוחה כשעתיים לפני פעילות גופנית.

פוקאצ'ת בוקרים: חזה בקר, פטריות צלויות, טימין, בצל קלוי, שום וביצת עין.
מנה שהיא ארוחה. עשירה בויטמינים, ברזל ופחמימות מורכבות. דלה בשומן רווי, עשירה בטעמים ומשביעה. חזה הבקר הינו דל שומן ומהווה תחליף לבשר אדום שמן.
כריך עוף קייג'ון: איולי קונפי שום, פטריות צלויות, בצל צלוי,מלפפון כבוש, חסה ערבית, בלחם כפרי צרפתי.
מנה מוצעת כארוחה עיקרית ביום או/ו לאחר פעילות גופנית.

סלט ניסואז: טונה מתובלת, מלפפון, עגבנייה, תפו"א בייבי, בצל ירוק ואדום, אורוגולה, שעועית טורקית, זיתי טאסוס, ביצה קשה בויניגרט וחרדל.
המנה מכילה כ- 30 גרם חלבון, דלה בפחמימות ועשירה בויטמינים, משמשת תחליף למנת בשר יומית.

כריך סלמון: סלמון מעושן, קרם שמנת 5%, צנונית, בצל ירוק, ארוגולה – בלחם כפרי צרפתי.
המנה מכילה כ- 70% מכמות האומגה 3 הדרושה ביום לאדם לשמירה על הלב.

כריך בקר: חזה בקר, איולי חרדל, פיטריות צלויות, בצל אדום, ארוגולה – בלחם כפרי צרפתי.
מנה מכילה חלבונים, פחמימות מורכבות ומעט שומן רווי. מאוזנת תזונתית, דלת שומן, עשירה במינרלים, ברזל וויטמינים מקבוצת B.


www.lehemerez.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר