שבוע סדנאות בשר ויין בטרקלין

מהי עפיצות? איזה יין שומרים ואיזה שותים? מדוע תמיד כולם מסובבים את הכוס?.על השאלות הללו ועל עולם היין בכלל, ניתן יהיה לקבל הסבר מלומד מפי הסומלייה יוסי בן אודיס.

בין התאריכים 14-17.6.2009 מדי ערב החל מ- 20:00 יתקיים ב"טרקלין" שבוע בשר ויין המורכב מארוחה בת 7 מנות זוגיות המבוססת על בשרים מסוגים שונים .
הארוחה תלווה בהסברים וטעימות של יינות מסוגים שונים.

סומלייה יוסי בן אודיס – מומחה יין למעלה מ- 10 שנים שהדריך אלפי חובבי יין, יספר על סוגי היינות הקיימים בעולם, ההבדלים והסגנונות השונים, דרכי ייצור יינות איכות, ויסביר על אופן הזמנת יין במסעדה.

בתפריט:
ברוסקטות לפתיח
חציל קלוי, רוסטביף, כבד קצוץ, פטה כבדים, פלפלים קלויים בפסטו **ילווה בכוס רוזה יקב אסף

מנות ראשונות (כל המנות בהגשה)
רוסטביף – צלי בקר לצד מטבל רמולד
ברזאולה – נתח שייטל כבוש
שקדי טלה – צלויים על טבולה 
עם כוס מרלו תבור

מנות עיקריות (כל המנות מוגשות)
שיפודי אנטריקוט – יוגש מדיום לצד פוטטו צ'יפס
סינטה לצריבה – מנת הדגל של הטרקלין. נתח סינטה מיושן מוגש לצד חלוק נחל לוהט לצריבה בשולחן.
עם כוס קברנה סוביניון תבור

קינוח
גבינות איכות מכבשים ועיזים ממחלבת "שירת הרועים"
עם כוסית גרפה יקב אסף

הארוחה כוללת את היין, הגרפה, כל המנות הרשומות, ולחם ביתי הנאפה על חלוקי נחל
מחיר הארוחה כולל היין: 140 ₪ לאדם

ניתן לקיים ערב זה כערב חברה או ימי הולדת בתיאום מראש.

הטרקלין
רח' נחלת בנימין 41 תל אביב
טל.  03-5660013






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה