שבקייה למימונה

מתכון של הבלוגרית ליטל בר שלום עבור מותג לאבלי בייק המתמחה בייבוא פתרונות אפייה חווייתיים

אחרי הטיגון ניתן להקפיא חלק מהכמות, וכשתוציאו תוכלו לטבול בסירופ סוכר וליהנות מקריספיות
אחרי הטיגון ניתן להקפיא חלק מהכמות, וכשתוציאו תוכלו לטבול בסירופ סוכר וליהנות מקריספיות

חומרים לבלילת השבקייה

כמות לכ-50 שבקיות

(שימו לב: הכמות גדולה מומלץ לטגן, להקפיא ולהוציא בשעת הצורך)

4 כוסות מים

1 ביצה

1/2 כפית תמצית וניל

1/4 כפית מלח

4 כוסות קמח

אופן ההכנה

לערבב במיקסר את המים, ביצה, תמצית וניל.

להוסיף מלח וקמח.

לערבב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.

לחמם היטב את ידית הרוזט/שבקייה בשמן.

לטבול בבלילה ולטגן.

לסירופ סוכר לציפוי

1/2 קילו סוכר

אופן ההכנה

לכסות במים.

להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.

לערבב עד שהסוכר נמס.

 

לערכה להכנת שבקייה מסורתית דקה ופריכה בצורות פרח, פרפר, תלתן ומלבן, מצורפת ידית קלה לתפעול. אחרי הטיגון ניתן להקפיא חלק מהכמות, וכשתוציאו תוכלו לטבול בסירופ סוכר וליהנות מקריספיות. איך מכינים? מחממים היטב את ידית הרוזט בשמן חם לפני השימוש הראשוני, מנגבים קלות את בסיס השבלונה בנייר סופג, ולאחר מכן טובלים בבלילה.

 

המחיר באפריל 2017: 49 ₪ במקום 69 ₪ (ועוד 20 ₪ דמי משלוח) .להשיג בחנויות מובחרות ובאתר. להזמנות: 08-8570458, 054-4859002






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה