fbpx

שבת 25.6: יקב אבידן יחנוך את הפטיט רוזה 2010

ההשקה תתקיים ביקב אבידן שבקיבוץ אייל בשבת 25.06.2011 בין השעות 16:00-20:00. ביום זה תעביר ייננית היקב צינה אבידן הרצאה על "נפלאות הרוזה". ההרצאה תחל בשעה 17:00 ותימשך כשעה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

בימים אלה של תחילת הקיץ, חונך יקב אבידן את יין הפרינג' פטיט רוזה 2010. לחגיגה יצורפו שלושה יינות חדשים שיצאו לשוק לאחרונה: קברנה סוביניון ריזרב 2007,
בלנד דה נואר תג סגול 2008, ובלנד דה נואר תג כתום 2008, שזכה לציון 90 בטעימת המגזין Wine Advocate של רוברט פרקר.

ההשקה תתקיים ביקב אבידן שבקיבוץ אייל בשבת 25.06.2011 בין השעות 16:00-20:00.
ביום זה תעביר ייננית היקב צינה אבידן הרצאה על "נפלאות הרוזה". ההרצאה תחל בשעה 17:00 ותימשך כשעה.

אבידן פטיט רוזה פרינג' 2010
שילוב של גרנאש, קריניאן ומרלו. יין רוזה פרחוני עם ארומות וטעמים של דובדבן, חמוציות, פטל וקאסיס. גוף בינוני עם חומציות נעימה ומרעננת. הסיומת פירותית, חלקה ונעימה.

אבידן קברנה סובניון ריזרב 2007
יין מורכב ועוצמתי עם ארומות וטעמים של פרי שחור דומיננטי בתיבול מפולפל ויוקרתי. הופק בכמות מוגבלת מענבי קברנה סוביניון (85%) ומרלו (15%). יושן במשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.

אבידן בלנד דה נואר תג סגול 2008
יין עשיר ורך עם ארומות וטעמים של פירות יער שחורים, וניל, פלפל שחור ושוקולד. הסיומת חלקה ומענגת. מרלו (40%), שירז (25%), פטיט סירה (20%) וקריניאן (15%). יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.

אבידן בלנד דה נואר תג כתום 2008
יין מורכב וקטיפתי עם ארומות וטעמים של פרי אדום בשל, וניל, טאנינים רכים וחומציות נעימה. הסיומת ארוכה ועשירה. קברנה סוביניון (40%), מרלו (35%) וגרנאש (25%). יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.

ביום ההשקה יוצעו היינות במחירים מיוחדים.
פרטים נוספים ניתן לקבל משירה אבידן, טל. 050-2785020

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה