שגב אקספרס

צורת ההגשה זוכה בספר לדגש מיוחד. בין המתכונים תמצאו טיפים ורעיונות יצירתיים להגשה לא שגרתית, המלצות לכלים מיוחדים ושיטות חיתוך ופרזנטציה, שיהפכו כל סלט עגבניות פשוט למנה מעוררת התפעלות

שגב אקספרס
מאת השף שגב משה
הוצאת "קוראים"
המחיר  98 ש"ח

בספר זה, השני של שגב משה, תמצאו מתכונים מהירי הכנה, קלים וטעימים, שאת כולם ניתן להכין במטבח הביתי ולהשיג תוצאות מרשימות במאמץ קטן מאוד.

צורת ההגשה זוכה בספר זה לדגש מיוחד. בין המתכונים תמצאו טיפים ורעיונות יצירתיים להגשה לא שגרתית, המלצות לכלים מיוחדים ושיטות חיתוך ופרזנטציה, שיהפכו כל סלט עגבניות פשוט למנה מעוררת התפעלות.

כל מנה בספר מתוזמנת לפי שלבי ההכנה השונים. לעתים זמן ההכנה הכללי של המנה ארוך, אך בפועל מדובר ב- 10 דקות עבודה ועוד שעה בתנור.
כל המתכונים נבדקו ותוזמנו בכלים ביתיים, ואם תמלאו באדיקות אחר ההוראות – אתם צפויים להצליח.

שגב משה גדל בבית מרוקאי מסורתי, ובבעלותו שתי מסעדות מצליחות.
מסעדת "שגב" שלו בהרצליה פיתוח הוכתרה כאחת מבין 10 המסעדות הטובות בישראל על-ידי המגזין הגסטרונומי "על השולחן". מסעדת הקונספט החדשה שלו, "שגב אקספרס" ברמת החייל, זוכה גם היא להצלחה.
מאחורי שף שגב 17 שנים של בישול מקצועי במטבחים שונים. הוא למד את אמנות הבישול בבית הספר "תדמור", אפייה באוסטרליה, והתמחה בבישול מאכלים בבנגקוק שתאילנד.
שגב מייעץ בנושאים קולינריים למותגי מזון גדולים בארץ ובעולם, בשנים האחרונות מרצה בנושא בישול בריא.
את דרכו בטלוויזיה החל לפני כשבע שנים. בשנה האחרונה הוא מגיש ומבשל בשתי תוכניות טלוויזיה ב"רשת" בערוץ 2: "אצל שגב במטבח" ו"שגב בא לבשל", והן זוכות להתעניינות רבה בקרב הצופים. כאמור, זהו ספרו השני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר