fbpx

שוק כבש בתנור

מצרכים למנה אחת:1 יח' של אוסובוקו כבש במשקל של 500 גר' או שוק כבש קטנה במשקל של עד 1 ק"ג (אם לוקחים שוק כבש, יש להכפיל את התבלינים)1/2 כפית מלח1/2 כפית פלפל שחור אנגלי1/2 כפית הל טחון50 גר' עלי דפנה1/2 ק"ג תפו"א חתוכים לקוביות 4 יח' גזר חתוך לקוביות1/2 ק"ג סלרישמן זית לטיגון2 ליטר מיםאופן הכנה:שמים את האוסובקו במחבת עם שמן זית ומשחימים.מעבירים את האוסובוקו לתבנית.מוסיפים את כל התבלינים, הירקות והמים ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי ב– 150 מעלות.מגישים את האוסובוקו על מצע אורז וירקות מבושלים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים למנה אחת:
1 יח' של אוסובוקו כבש במשקל של 500 גר' או שוק כבש קטנה במשקל של עד 1 ק"ג (אם לוקחים שוק כבש, יש להכפיל את התבלינים)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור אנגלי
1/2 כפית הל טחון
50 גר' עלי דפנה
1/2 ק"ג תפו"א חתוכים לקוביות
4 יח' גזר חתוך לקוביות
1/2 ק"ג סלרי
שמן זית לטיגון
2 ליטר מים

אופן הכנה:
שמים את האוסובקו במחבת עם שמן זית ומשחימים.
מעבירים את האוסובוקו לתבנית.
מוסיפים את כל התבלינים, הירקות והמים ומכניסים לתנור
למשך שעה וחצי ב– 150 מעלות.
מגישים את האוסובוקו על מצע אורז וירקות מבושלים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר