מצרכים
2 תפוחים קלופים, ללא החרצנים, חתוכים לרבעים
1מקל קינמון
1כפית דבש או סילאן
250 מ"ל מים (לבישול)
1 בננה קפואה, חתוכה לחתיכות גדולות
50 גרם שבולת שועל אינסטנט (לדייסה)
300 מ"ל משקה שקדים-שיבולת שועל של אלפרו
חצי כפית ג'ינג'ר טחון
חצי כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
בסיר קטן מניחים את התפוחים, מקל קינמון ודבש או סילאן.
מוסיפים את המים ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, או עד שהתפוחים רכים.
מורידים מהאש, מוציאים את מקל הקינמון ומניחים להתקרר.
מעבירים את התפוחים (עם המים) למעבד מזון.
מוסיפים את שאר המרכיבים: בננה קפואה, שיבולת שועל, משקה שקדים-שיבולת שועל, ג'ינג'ר ותמצית וניל.
מעבדים לשייק חלק.