שייק קראמבל תפוחים עם משקה שיבולת שועל-שקדים

מתכון של אלפרו (Alpro) למשקה עשיר בסיבים וטעם וללא חלב, עם אחוז שומן נמוך ומרקם עשיר וקרמי

מצרכים

2 תפוחים קלופים, ללא החרצנים, חתוכים לרבעים

1מקל קינמון

1כפית דבש או סילאן

250 מ"ל מים (לבישול)

1 בננה קפואה, חתוכה לחתיכות גדולות

50 גרם שבולת שועל אינסטנט (לדייסה)

300 מ"ל משקה שקדים-שיבולת שועל של אלפרו

חצי כפית ג'ינג'ר טחון

חצי כפית תמצית וניל

 אופן ההכנה

בסיר קטן מניחים את התפוחים, מקל קינמון ודבש או סילאן.

מוסיפים את המים ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, או עד שהתפוחים רכים.

מורידים מהאש, מוציאים את מקל הקינמון ומניחים להתקרר.

מעבירים את התפוחים (עם המים) למעבד מזון.

מוסיפים את שאר המרכיבים: בננה קפואה, שיבולת שועל, משקה שקדים-שיבולת שועל, ג'ינג'ר ותמצית וניל.

מעבדים לשייק חלק.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה