טחינה קולדה

לקשט באננס ושומשום שחור. צילום אנטולי קריניצקי
קוקטייל חגיגי ליום העצמאות של המיקסולוג מוש בודניק מ"סושיאל קלאב". להכנה בקוקטייל בלנדר

מצרכים

1 כדור סורבה קוקוס

20 מ"ל טחינה גולמית

30 מ"ל מיץ אננס

50 מ"ל בקרדי

25 מ"ל סירופ קוקוס

10 מ"ל סירופ ורדים

צילום אנטולי קריניצקי
צילום אנטולי קריניצקי

אופן ההכנה

לשים עם הרבה קרח בבלנדר,

למזוג לכוס קוקטייל.

לקשט באננס ושומשום שחור.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר