שיפודי נסיכת הנילוס בירקות ורוטב סיני שנחאי

חומרים (למנה אחת):150 גר' נסיכת הנילוס נקייה משומן 1 בצל בגודל בינוני6 פטריות שמפיניון טריות6 עגבניות שרי1 פלפל אדום1 פלפל ירוק3 כפות רוטב סיני להקפצה קנוראופן ההכנה: 1. לחתוך את הדגים והירקות לקוביות בגודל אחיד ולשפד בשיפודי עץ או מתכת. 2. להוסיף לרוטב ½ כוס מים ולהרתיח. 3. להשרות ברוטב את שיפודי הדגים עם הירקות כ-½ שעה. 4. שלוש אפשרויות להמשך ההכנה:אפשרות 1: לטגן את השיפודים בשמן עמוק למשך כ-5 דקות.אפשרות 2: לאפות בתנור כ-8 דקות על חום בינוני.אפשרות 3: מנגל – לקמח את הדגים לפני השיפוד, לשפד עם הירקות ולטגן כ-½ דקה מכל צד בשמן חם כדי שהשיפוד לא ידבק לרשת ולא יתפרק. 5. להבריש את השיפוד ברוטב תוך כדי האפייה או הצלייה, ולהוציא לצלחת הגשה. 6. להרתיח את יתרת הרוטב, לצקת על השיפוד.

חומרים (למנה אחת):
150 גר' נסיכת הנילוס נקייה משומן
1 בצל בגודל בינוני
6 פטריות שמפיניון טריות
6 עגבניות שרי
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
3 כפות רוטב סיני להקפצה קנור

אופן ההכנה:
1. לחתוך את הדגים והירקות לקוביות בגודל אחיד ולשפד בשיפודי עץ או מתכת.
2. להוסיף לרוטב ½ כוס מים ולהרתיח.
3. להשרות ברוטב את שיפודי הדגים עם הירקות כ-½ שעה.
4. שלוש אפשרויות להמשך ההכנה:
אפשרות 1: לטגן את השיפודים בשמן עמוק למשך כ-5 דקות.
אפשרות 2: לאפות בתנור כ-8 דקות על חום בינוני.
אפשרות 3: מנגל – לקמח את הדגים לפני השיפוד, לשפד עם הירקות ולטגן כ-½ דקה מכל צד בשמן חם כדי שהשיפוד לא ידבק לרשת ולא יתפרק.
5. להבריש את השיפוד ברוטב תוך כדי האפייה או הצלייה, ולהוציא לצלחת הגשה.
6. להרתיח את יתרת הרוטב, לצקת על השיפוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר